Tilbage
Aspargessuppe

Aspargessuppe

Tilberedningstid : 15 Minutter
Antal personer: 4-6
30. august 2014
Opskrift på en god, fyldig og cremet aspargessuppe, som er både nem og hurtig at lave.

Ingredienser

  • 25 g smør
  • 3 spsk hvedemel
  • 2 ds aspargessnitter
  • 2 spsk hønsefond
  • 3 dl piskefløde
  • Salt & peber

Instruktioner

  1. Kom aspargessnitterne i en si med en skål under til afdrypning (vandet herfra skal du bruge om lidt)
  2. Smelt smørret i en gryde og pisk melet heri.
  3. Tilsæt aspargesvand og hønsefond og lad suppen koge i nogle minutter til den er tyk.
  4. Hæld piskefløden i og lad suppen koge op. Tilsæt aspargessnitterne.
  5. Smag suppen til med salt og peber og server den straks med et par skiver godt groft flutes.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com