Tilbage
MC rugbrød

MC rugbrød

2 brød
1. september 2014
God og nem opskrift på rugbrød lavet på kærnemælk uden surdej.

Ingredienser

  • 2 dl vand
  • 50 g gær
  • 500 g grahamsmel
  • 500 g rugmel
  • 1 spsk salt
  • 140 g græskarkerner
  • 180 g solsikkekerner
  • 70 g hørfrø
  • 1 spsk lys sirup
  • 1 l kærnemælk

Instruktioner

  1. Opløs gæren i lunkent vand.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det hele sammen i en køkkenmaskine i ca. 10 minutter.
  3. Stil dejen til hævning i 1 time tildækket.
  4. Kom dejen i to rugbrødsforme og lad dejen hæve i yderligere 1 time.
  5. Sæt formene i en kold ovn ved 200 grader i 1 time.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com