Tilbage
Frikadeller med øl

Frikadeller med øl

1. september 2014
Rigtig velsmagende opskrift på frikadeller med øl der giver frikadellerne syre.

Ingredienser

  • 1 kg hakket kalv-flæsk / svindekød
  • 2 røde løg, finthakket
  • 2 æg
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 spsk groft salt
  • 1 tsk kværnet sort peber
  • 3 spsk mørk øl (danskvand kan også bruges)
  • smør til stegning

Instruktioner

  1. Vask hænderne med sæbe.
  2. Rør farsen sej med salt.
  3. Tilsæt de øvrige ingredienser og bland det godt med hænderne.
  4. Form farsen til frikadeller og steg dem sprøde på en pande ved høj varme.
  5. Kom frikadellerne i et ovnfast fad og lad dem gennemstege ved 100 grader i ca. 10-15 minutter.
  6. Server frikadellerne med f.eks. en god pastasalat.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com