Tilbage
Muffins med æble og kanel

Muffins med æble og kanel

12 stk
15. september 2014
Gode og saftige muffins med æble og kanel.

Ingredienser

  • 125 blødt smør
  • 125 g brun farin
  • 2 æg
  • 125 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk stødt kanel
  • 1 æble, udkernet og revet
  • 1 æble, udkernet og skåret i skiver
  • ca 6 spsk aprikosmamalade, opvarmet

Instruktioner

  1. Tænd ovnen på 190 grader, alm. ovn.
  2. Pisk smør og farin sammen i en skål til en let og luftig mase.
  3. Tilsæt æg og sigt herefter mel, bagepulver og kanel ned i skålen. Rør det godt sammen til en jævn dej.
  4. Tilsæt det revne æble og rør rundt.
  5. Fordel blandingen i papirforme og/eller i muffinforme og læg æbleskiver ovenpå, som trykkes lidt ned i dejen.
  6. Bag dem midt i ovnen i 12-15 minutter.
  7. Lad muffin kagerne køle af og pensl dem herefter med opvarmet aprikosmamelade.
  8. Server kagerne lune eller kolde.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com