Tilbage
Pastinaksuppe

Pastinaksuppe

19. september 2014
Opskrift på hurtig og cremet pastinaksuppe.

Ingredienser

  • 200 g pastinakker, skrællede
  • 200 g kartofler, skrællede
  • 10 dl grønsagsbouillon
  • 1 spsk dijonsennep (anden sennep kan også bruges)
  • salt
  • peber
  • 1 ½ dl piskefløde
  • Bredbladet persille, hakket

Instruktioner

  1. Skyl og skræl pastinakker og kartofler og skær dem i store tern.
  2. Kog dem i vand med bouillon i cirka 15 minutter.
  3. Hæld herefter suppen i en blender og blend suppen til den er ensartet.
  4. Kom suppen tilbage i gryden og tilsæt sennep.
  5. Tilsæt til sidst fløden og lad suppen koge op. Smag til med salt og peber.
  6. Server suppen drysset med hakket persille og evt. brød.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com