Tilbage
Pandekage wraps
Pandekage wraps
Pandekage wraps

Pandekage wraps

Cirka 7 stk
28. september 2014
Jeg er blevet udfordret at Tulip Pålækker til at gå ind i kampen om den gode (sunde) madpakke, hvilket jeg har takket ja til. Her får du en idé til en madpakke til større børn (eller dig selv) med tyk pandekage med purløg og rød peber rullet om lækkert fyld.

Ingredienser

Pandekager:
6 æg
7 spsk hvedemel
7 dl skummet mælk
1 tsk groft salt
3 spsk purløg, klippet
1 mellem stor rød peber, fint hakket
Magarine til stegning

Fyld:
Salatblade
Røget skinke, Tulip Pålækker
Hytteost 4,5%
Rød peber, i tynde strimler
Agurk, i tynde stave
evt. lidt salt og peber

Instruktioner

Pandekager:
Bland alle ingredienserne sammen. Pisk til en ensartet mase og stil pandekagedejen på køl i 30 minutter.
Varm en pande (ø 30) op og kom en klat magarine på panden. Når det er smeltet, kommes ca. 1½ dl pandekagedej på panden ved jævn varme. (benytter du en mindre pande, hældes der ligeledes mindre pandekagedej på panden).
Vend pandekagen når dejen på overfladen ikke længere er flydende. Bag den færdig på den anden side og kom pandekagerne på en tallerken til afkøling.

Samling til wrap:
Kom to store salatblade ovenpå pandekagen. Herefter ligges 4 skiver røget skinke, cirka 3 spsk hytteost og til sidst tynde stave af agurk og rød peber. Drys evt. med lidt salt og peber.
Rul forsigtigt pandekagen sammen om fyldet - så stramt du kan, uden at den går i stykker.
Skær pandekagen over og pak den ind i stanniol og kom den i børnenes madpakke, eller din egen.
Velbekomme.


TIP!
Pandekagerne kan sagtens laves dagen i forvejen og opbevares på køl.
Pandekagerne er også gode til brunch uden fyld - både kolde og lune.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com