Tilbage
Hjemmerørt æggesalat

Hjemmerørt æggesalat

28. september 2014
Hurtig og nem opskrift på hjemmerørt æggesalat til brødet.

Ingredienser

  • 4 æg, hårdkogte
  • 50 g mayonnaise
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 spsk citronsaft
  • ½ tsk karry
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk hvid peber
  • ½ tsk gurkemeje, stødt
  • 2 spsk purløg, klippet

Instruktioner

  1. Sæt en lille gryde over varme med koldt vand. Når vandet koger, ligges æggene i vandet med en spiseske. Kog dem i 10 minutter. Tag gryden af varmen, stil den i vasken og lad det kolde vand løbe over æggene i cirka 1 minut.
  2. Rør mayonnaise, creme fraiche og citronsaft sammen til den er glat.
  3. Klip purløg med en saks ned i skålen og smag til med krydderier.
  4. Pil de hårdkogte æg og hak dem groft. Kom dem i skålen og bland det hele godt.
  5. Server den hjemmerørte æggesalat på et godt stykke franskbrød/rugbrød med evt. salatblad og tomat.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com