Tilbage
Fyldte pandekager med spinat
Fyldte pandekager med spinat
Fyldte pandekager med spinat
Fyldte pandekager med spinat

Fyldte pandekager med spinat

5 personer / 10 stk
6. november 2014
Opskrift på lækre pandekager med spinat.

Ingredienser

  • 10 madpandekager
  • 450 g frossen helbladet spinat
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • 3 store gulerødder, revet
  • 200 g flødeost, natural (så fedtfattig som muligt)
  • 25 g parmesan ost, revet
  • 200 g skinke i strimler
  • ½ tsk groft salt
  • ½ tsk chili flakes
  • knsp peber
  • revet ost (fedtfattig)

Instruktioner

  1. Tænd ovnen på 200 grader, almindelige ovn.
  2. Kom den frosne spinat i en gryde sammen med bouillonterningen og lad det tø op ved svag varme. (afgiver spinaten meget vand, presses dette væk, efter optøning).
  3. Kom de øvrige ingredienser i gryden, minus den revne ost og lad det stå over jævn varme i 4-5 minutter.
  4. Læg 5 madpandekager ad gangen i micro-ovnen og lun dem i 2 minutter. (dette afhjælper at de revner ved rulning om lidt)
  5. Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen. Kom pandekagerne i et ildfastfad.
  6. Drys revet ost over pandekagerne og stil fadet midt i ovnen i cirka 15 minutter, eller indtil osten er smeltet og gylden.
  7. Server pandekagerne med en frisk salat.
  8. ......................
  9. Den oprindelige opskrift har jeg fundet her: hjemmehosxenia.dk
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com