Tilbage
Grønne fiskefrikadeller og salat

Grønne fiskefrikadeller og salat

1. december 2015
Opskrift på sunde (low FODMAP) fiskefrikadeller med lækker salat.

Ingredienser

Fiskefrikadeller:
1200g finthakket fiskefars
12 frosne grønkåls kugler, optøede
1 lille bundt purløg, klippet
1 lille bundt persille, finthakket
2 tsk groft salt
½ tsk peber, kværnet
magarine til stegning

Salat:
1 pk nopolitana salat
200g små rejer, små
1 st rød snackpeber
1 knsp groft salt
lidt balsamico (max 20g)

Instruktioner

  1. Fiskefrikadeller:
  2. Bland og rør alle ingredienserne godt sammen. Stil farsen på køl i 30 minutter, indtil farsen er mere fast.
  3. Kom magarine på en farm pande og steg fiskefrikadellerne til de er sprøde og gennemstegt.
  4. ..........
  5. Salat:
  6. Skyl salaten, lad den dryppe af og kom den i en skål.
  7. Fjern kerner i snackpeberen og skær den i tynde strimler. Kom den i skålen med salaten.
  8. Kom rejer, salt og balsamico i skålen og vende det forsigtigt med hænderne.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com