Tilbage
Farsbrød
Farsbrød
Farsbrød

Farsbrød

3-4 pers.
14.01.2015
Opskrift på velsmagende Low FODMAP farsbrød.

Ingredienser

  • 500g svine- og kalvekød, hakket
  • 1 tsk groft salt
  • ½ tsk kværnet sort peber
  • 1 lille bundt persille, hakket
  • 2 spsk purløg, klippet
  • 2 pk bacon i skiver
  • 6 skiver ost
  • 1 æg
  • 1 håndfuld havregryn

Instruktioner

  1. Bland det hakkede kød sammen med salt, peber, persille, purløg, æg og havregryn.
  2. Kom et stykke bagepapir på et bord og kom farsblandingen ovenpå. Pres farsen ud til en aflang firekant og kom skiver af ost ovenpå.
  3. Rul forsigtigt farsen sammen om osten til en roulade.
  4. Kom skiver af bacon rundt om farsen og vend lukningen nedad.
  5. Læg bagepapir og farsbrød i et ovnfast fad.
  6. Stil fadet med farsbrødet i ovnen ved 225 grader, alm. ovn i 15 minutter. Skrue herefter ned til 200 grader og steg videre i 30 minutter.
  7. Server farsbrødet i skiver med nye kartofler og grønne bønner der har været en tur på panden i lidt oliven- og hvidløgsolie, (ingen hvidløgsstykker, kun olien) drysset med groft salt.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com