Tilbage
Knækbrød

Knækbrød

15 stk
14.01.2015
Kernefyldt knækbrød, som du der følger diæten FODMAP også gerne må nyde.

Ingredienser

  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl hørfrø
  • ½ dl sesamfrø
  • ½ dl havregryn
  • 1 dl vand
  • ½ dl olivenolie
  • ½ tsk bagepulver
  • 1 tsk groft salt

Instruktioner

  1. Bland alle ingredienserne sammen i en skål med en stor ske, til det er en tyk mase.
  2. Kom masen på et stykke bagepapir og læg et stykke bagepapir ovenpå masen. Rul den tyndt ud til en firekant med en kagerulle.
  3. Skær nu firekanter med en pizzaskærer, så knækbrødene er lette at knække efter de er bagt.
  4. Kom pladen i ovnen ved 180 grader, alm. ovn i ca. 20 minutter.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com