Tilbage
Bagekartoffel med fyld

Bagekartoffel med fyld

4 pers
19.01.2015
Utrolig lækker, nem og frisk ret, som kun tager 20 minutter at lave. Også er den FODMAP venlig.

Ingredienser

  • 4 bagekartofler
  • ½ salathoved, lille
  • 1 agurk
  • fetaost
  • 2 pk bacon i tern
  • 2 rød snackpeber
  • 4 klatter smør
  • evt. hvidløgschili olie

Instruktioner

  1. Skyl kartoflerne og tør dem af i køkkenrulle. Sæt dem på en tallerken i mikroovn i 15-20 minutter ved fuld styrke. Eller sæt dem i ovnen pakket ind i stanniol i ca. 1 time.
  2. Steg bacon sprødt på en tør pande. Lad baconen dryppe af på en tallerken med køkkenrulle.
  3. Skær salat i tynde strimler, agurk og fetaost i tern og peberfrugt i tern (uden kerner).
  4. Når bagekartoflerne er færdige, skæres en snit på tværs af kartoflen og en klat smør kommes i. Hold sammen om kartoflen, så smørret smelter.
  5. Kom herefter de øvrige ingredienser i kartoflen og dryp med hvidløgschili olie.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com