Tilbage
Majspandekager med laks og frisk salat
Majspandekager med laks og frisk salat
Majspandekager med laks og frisk salat

Majspandekager med laks og frisk salat

4 pers
23.01.2015
Opskrift på lækker pandekage med frisk salat og røget laks. FODMAP venlig.

Ingredienser

Majspandekager (5 stk):
4 æg
4 dl laktosefri mælk
100 g majsmel
½ tsk salt, groft
1 spsk olienolie
2 spsk persille, hakket

Stegning: stegemargarine

Fyld:
6-8 salatblade, grønne
½ pk rucolasalat
2-4 forårsløg (kun det grønne), i tynde ringe
200 g røget laks i skiver
1 agurk, i tern
2 rød snack peber, i tern
salt og peber
evt. laktosefri creme fraise

Instruktioner

Majspandekager:
Kom alle ingredienserne i en skål og rør det godt sammen.
Stil skålen i køleskabet i 30 minutter. Rør igen i dejen, så majsmelet ikke ligger i bunden.
Varm en pande op på komfuret ved jævn varme. Smelt en lille klar margarine og kom 1 dl pandekagedej på panden.
Bag pandekagerne gyldenbrune på begge sider.

Samling:
Skyl salaten, skær grøntsagerne ud og kom godt med grønt, samt laks på en pandekage med evt. 2-3 klatter laktosefri creme fraise. Drys med salt og peber.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com