Tilbage
Sprød kylling og pasta med grønt

Sprød kylling og pasta med grønt

4 pers
23.01.2015
Meget simpel ret til aftensmåltidet; kylling i ovn med sprødt skind og glutenfri pasta med grønt. FODMAP venlig.

Ingredienser

  • 2 kyllingebryst
  • oliven olie
  • paprika
  • salt og peber
  • ½ ps glutenfri pasta (efter FODMAP regler)
  • 2 rød snack peber, i tern
  • 1 agurk, i tern
  • purløg, klippet

Instruktioner

  1. Kom kyllingebryst i en ovnfast fad.
  2. Dryp med olivenolie og drys med salt og paprika.
  3. Steg dem i en forvarmet ovn ved 225 grader, alm ovn i cirka 45 minutter.
  4. Kog i mens pastaen som anvist på pakken og skær grøntsagerne ud.
  5. Når pastaen er færdigkogt, afkøles den med koldt vand og blandes med grøntsagerne.
  6. Server kyllingen med pastasalaten.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com