Tilbage
Puffede æg med bacon og ristet brød
Puffede æg med bacon og ristet brød
Puffede æg med bacon og ristet brød

Puffede æg med bacon og ristet brød

2 pers
23.01.2015
Denne idé til morgenmad/brunch har jeg tyvstjålet fra en video jeg har set på YouTube, som jeg bare måtte prøve.

Ingredienser

  • 2 æg
  • 4-6 skiver bacon
  • 2 skiver groft brød
  • salt
  • smør

Instruktioner

  1. Del æggene og kom æggehviden i en skål (gem æggeblommerne, dem skal du bruge om lidt)
  2. Pisk æggehviden stiv og kom to ligestore portioner af den stive æggehvide på en pande med stålhåndtag (skal kunne tåle ovn) med en spiseske. Lav en fordybning med skeen i midten af hviden og kom en æggeblomme i hver fordybning.
  3. Sæt panden i en forvarmet ovn ved 200 grader, almindelig ovn og bag de puffede æg til de er gyldenbrune.
  4. Steg i mens bacon sprødt på en tør pande.
  5. Server de puffede æg, med bacon, samt ristet brød med smør. Drys med lidt salt på ægget inden servering.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com