Tilbage
Entrecote bøf, ovnbagt kartoffel og salat

Entrecote bøf, ovnbagt kartoffel og salat

2 pers
26.01.2015
Opskrift på saftig entrecote bøf med bagt kartoffel og blandet salat. FODMAP venlig.

Ingredienser

2 entrecote bøffer
50 g smør
olie
salt og peber
2 spsk forårsløg (kun det grønne)

2 bagekartofler
smør

Blandet salat:
salat, grøn
rucola
½ agurk, i tern
1 rød snackpeber, i tern
feta ost, i tern
olivenolie
salt og peber

Instruktioner

Skyl bagekartoflerne og sæt dem på en tallerken i mikroovn i 15-20 minutter, eller i forvarmet ovn ved 200 grader i 45-60 minutter.

Entrecote bøffer:
Lad bøfferne stå ude ved stuetemperatur 1 time før tilberedning.
Smør entrecote bøfferne ind i lidt olie og steg dem hurtigt på en rygende varm pande (som kan tåle ovn) på begge sider til de har stegeskorpe.
Tilsæt 50 g smør, forårsløg og sæt bøfferne i ovnen ved 170 grader, alm ovn i ca 5-6 minutter til du opnår den bøf du ønsker;
rare 45 grader
medium 55 grader
welldone 65 grader

Lad bøffferne hvile i 5 minutter før servering. Drys med groft salt og peber.


Blandet salat:
Skyl salaten og grøntsagerne. Skær det hele ud og bland det sammen i en skål med lidt olivenolie, salt og peber.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com