Tilbage
FODMAP frikadeller
FODMAP frikadeller

FODMAP frikadeller

4-6 personer
04.02.2015
Frikadeller behøver ikke være kedelige selvom der ikke er almindelig løg i, personligt kan jeg bedst lide mine frikadeller på FODMAP manér.

Ingredienser

  • 800 g kalv- og svindefars
  • 2 æg
  • 2 spsk forårsløg, kun det grønne, hakket
  • 2 tsk salt, groft
  • ½ tsk peber, kværnet
  • 1 dl havregryn
  • 3 spsk pepsi max
  • 1 spsk marizena
  • smør til stegning

Instruktioner

  1. Bland alle ingredienserne godt sammen, brug evt en håndmixer.
  2. Form frikadeller af farsen med en spiseske og steg dem gyldne på begge sider på en varm pande med smeltet smør.
  3. Kom frikadellerne og fedtstoffet fra panden i et ovnfastfad og sæt fadet i en forvarmet ovn ved 170 grader. Lad dem stege færdig i cirka 5-6 minutter.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com