Tilbage
Pasta med kødsovs (FODMAP-venlig)

Pasta med kødsovs (FODMAP-venlig)

4 personer
09.02.2015
Opskrift på (glutenfri) pasta med kødsovs.

Ingredienser

  • 600 g hakket oksekød
  • 2 spsk forårsløg, kun det grønne
  • 1 pk bacon i skiver, i små stykker
  • 1 ds hakkede tomater
  • pastaskruer, glutenfri
  • salt & peber
  • paprika
  • stegning: en klar smør
  • Tilbehør: revet ost og purløg

Instruktioner

  1. Kog pastaen som anført på posen.
  2. Kom en klat smør i en gryde og lad det smelte.
  3. Steg bacon sprødt og tilsæt forårsløg. Steg i yderligere 2 minutter.
  4. Brun kødet i gryden og tilsæt hakkede tomater.
  5. Lad retten små simre i 10 minutter og smag til med salt, peber og paprika.
  6. Server med revet ost og klippet purløg.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com