Tilbage
Æggemuffins med sprød baconkant (FODMAP-venlig)
Æggemuffins med sprød baconkant (FODMAP-venlig)
Æggemuffins med sprød baconkant (FODMAP-venlig)

Æggemuffins med sprød baconkant (FODMAP-venlig)

2 personer
18.02.2015
Lækre små æggemuffins med sprød baconkant, spises eks. som et morgenmåltid i weekenden, eller som en del af en brunch.

Ingredienser

  • 4 skiver bacon
  • 4 æg
  • salt og peber
  • lidt revet ost
  • 1 forårsløg, kun den grønne del

Instruktioner

  1. Steg bacon sprødt på en pande og dup dem hurtigt af på et stykke køkkenrulle.
  2. Kom to skiver bacon i en muffinform rundt i kanten.
  3. Slå et æg ud i midten af muffinformen, drys med salt, peber og hakket forårsløg og top med lidt revet ost.
  4. Stilles midt i en forvarmet ovn ved 200 grader, alm ovn i 10-12 minutter. (smager allerbedst hvis ægget bliver smilende)
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com