Tilbage
Fyldt julesalat (FODMAP-venlig)

Fyldt julesalat (FODMAP-venlig)

23.02.2015
Lækker og sprød salat - god som tilbehør til flere retter.

Ingredienser

  • 1-2 hoveder julesalat
  • 1 pk bacon, i tern
  • salt og peber
  • pinjekerner
  • purløg
  • 2 forårsløg, finthakket (kun den grønne del)

Instruktioner

  1. Steg bacon sprødt på en pande sammen med forårsløg.
  2. Skyl julesalaten og dup dem med køkkenrulle. Kom dem på panden i baconfedtet i et par minutter.
  3. Rist pinjekernerne på panden.
  4. Kom julesaleten på et fad eller tallerken og fyld salatbladende med bacon, forårsløg, de ristede pinjekerner og klip purløg henover.
  5. Drys med salt og peber.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com