Tilbage
Laksesalat med frugt (FODMAP venlig)

Laksesalat med frugt (FODMAP venlig)

2-3 personer
04.02.2016

Ingredienser

  • 4 laksefilletter
  • 2 spsk ahorn sirup
  • Sesam
  • Salt og peber
  • ca. 50 g napolitana salat
  • 2 forårsløg, finthakket (kun det grønne)
  • 1 avokado, moden, i tynde skiver
  • 6 st jordbær, i både
  • 1 granatæble, kernerne
  • 1-2 lime
  • Pinjekerner

Instruktioner

  1. Kom laksefilletterne i et ildfast fad. Krydder med salt og peber og hæld ahorn sirup over. Drys med sesamfrø og vend laksen heri.
  2. Sæt laksen i en forvarmet ovn ved 160 grader, alm ovn i ca. 17 minutter.
  3. Skyld salat, forårsløg og jordbær. og kom det hele i en stor skål. Kom ligeledes avokado i salaten.
  4. Rul granatæblet på bordet, så kernerne løsnes indeni. Skær granatæblet over og bank på bunden, således kernerne kommer ud. Kom dem i salaten.
  5. Når laksen er færdig og nedkølet, fjernes skindet og deles i laksens naturlige flager. Kom laksen i salaten. Drys med lidt pinjekerner, salt og saften fra en lime.
  6. Vend forsigtigt det hele og stil på køl i min 30 minutter før servering.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com