Tilbage
Kyllingefrikadeller med fiber (FODMAP-venlig)
Kyllingefrikadeller med fiber (FODMAP-venlig)

Kyllingefrikadeller med fiber (FODMAP-venlig)

4 personer
Opskrift på fedtfattige kyllingefrikadeller med fiber. Kyllingefrikadellerne er FODMAP-venlige og glutenfri. Denne opskrift er et sponsoreret indlæg.

Ingredienser

  • 500 g hakket kyllingekød
  • 1 æg
  • 1 tsk falksalt, chili
  • ½ tsk sort peber, kværnet
  • 3 blade ramsløg
  • 1 håndfuld havregryn, glutenfri
  • 1 tsk Pulveriseret Psyllium Loppefrøskaller (fra Bodylab med 85% kostfibre)
  • 1 spsk maizena
  • ½ dl mini-mælk, laktosefri
  • 2 forårsløg, kun det grønne
  • Smør til stegning

Instruktioner

Tænd oven på 150 grader, alm ovn.
Skær og hak ramsløg og forårsløg fint.
Kom det i den hakkede kyllingefars sammen med de resterende ingredienser og rør det hele godt sammen. Farsen skal være blød og "svuppe" når du rører i den. Hvis farsen er for fast, tilsæt da lidt ekstra mælk.
Kom smør på en varm pande og steg frikadellerne gyldne på begge sider.
Tag kyllingefrikadellerne af varmen og kom dem i et ildfast fad. Stil fadet i den forvarmede ovn i ca. 8-10 minutter.

Server kyllingefrikadellerne med f.eks. fuldkornspastasalat.

.....................
Læs om Pulveriseret Psyllium Loppefrøskaller fra Bodylab: http://www.bodylab.dk/shop/bodylab-loppefroeskaller-785p.html?keyword=loppefr%C3%B8skaller
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com