Tilbage
Knækbrød med chiafrø
Knækbrød med chiafrø
Knækbrød med chiafrø

Knækbrød med chiafrø

29.03.2016
Hjemmelavede sprøde knækbrød med kerner, frø og fiber. Knækbrødene er gluten- og æggefri, samt FODMAP-venlig. Denne opskrift er et sponsoreret indlæg.

Ingredienser

1,5 dl økologiske chiafrø fra Bodylab
2 dl vand, koldt

110 g gulerød, revet
2 spsk loppefrøskaller fra BodyLab
1 tsk ramsløg salt
1 dl græskarkerner, knust let i morter
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
0,5 dl vand, koldt

Instruktioner

Tænd oven på 160 grader, alm ovn.
Bland chiafrø med 2 dl vand i en skål. Lad stå i 15 minutter.
Knus let græskarkernerne i en morter.
Bland alle ingredienserne sammen til en tyk grød. Er masen meget hård, kan mere vand tilsættes.
Smør blandingen tyndt ud på en bageplade belagt med bagepapir. Skær forsigtigt med en pizzaskærer til firekanter.
Sæt pladen i den forvarmede ovn i ca. 60 minutter.
Lad knækbrødene køle af og knæk dem forsigtigt i skærestriben.

............................................

Læs mere om produkterne fra BodyLab på bodylab.dk
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com