Tilbage
Madvafler med salat og pulled laks

Madvafler med salat og pulled laks

2 personer
Lækre gluten- og laktosefri madvafler med salat og pulled laks.

Ingredienser

Madvafler (4 stk):
2 dl fuldkornsrismel
½ tsk salt, groft
1½ tsk bagepulver
2 æg
2 dl mælk, laktosefri
1 spsk olie
100 g skinke, finskåret
1 spsk purløg, fint klippet
evt. 1-2 spsk cheddar ost, revet

Fyld:
Salat, fint hakket
Agurk, i tynde strimler
Rød peber, i tern
Pulled laks (ca. 100 g)
Mozarella, i små stykker
Forårsløg, kun det grønne
Creme fraiche, laktose fri

Instruktioner

  1. Rør fuldkornsrismel, salt, bagepulver, æg, mælk og olie sammen i en stor skål.
  2. Tilsæt fintskåret skinke, klippet purløg og evt. cheddar ost og rør det hele sammen til en ensartet mase.
  3. Kom lidt smør på dit vaffeljern og hæld vaffeldej på det varme jern og bag dem til de er gyldne.
  4. Læg vaflerne på en tallerken og kom fyldet ovenpå. Afslut med små klatter creme fraiche. (Husk salt og peber).
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com