We Already Have 296 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
4 pers.
God opskrift på brunkål og røget bacon.

Ingredienser

  • 1820g hvidkålshoved (ca. ½ hvidkålshoved
  • 100g smør
  • 100g sukker
  • 1 laurbærblad
  • ½ tsk timian, tørret/frisk
  • 1 kvart tsk muskatnød, stødt
  • 1 spsk salt, groft
  • ½ tsk peber, sort, kværnet
  • 1 dl vand, koldt
  • ½ svinebouillon terning
  • 1000-1200g røget bacon
  1. Skyl hvidkålen og fjern stokken. Snit hvidkålen fint.
  2. Smelt sukker i en stor tykbundet gryde ved svag varme. Tilsæt margarine. Når massen har en brun karamelliseret konsistens tilsættes den fintsnittede hvidkål. Lad den brune i 5 min.
  3. Tilsæt krydderier og vand med opløst svinebouillon.
  4. Kom den røgede bacon i og gem den godt i kålen.
  5. Lad retten simre under låg ved svag varme i 2-3 timer til væsken er væk og kødet mørt. (Retten må ikke udtørre, i så fald tilsættes lidt mere vand)
  6. Server med mørkt rugbrød og sennep.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman