We Already Have 296 Recipes.

CORI's KØKKEN
4/5 (1)
4-6 pers.
Frikadeller behøver ikke være kedelige selvom der ikke er almindelig løg i, personligt kan jeg bedst lide mine frikadeller på FODMAP manér.

Ingredienser

  • 800g kalv og flæsk, hakket
  • 2 æg
  • 2 spsk forårsløg, kun det grønne, hakket
  • 2 tsk salt, groft
  • ½ tsk peber, kværnet, sort
  • 1 dl havregryn, glutenfri
  • 3 spsk pepsi max
  • 1 spsk marizena
  • stegning: smør

Bland alle ingredienserne godt sammen, brug evt en håndmixer.
Form frikadeller af farsen med en spiseske og steg dem gyldne på begge sider på en varm pande med smeltet smør.
Kom frikadellerne og fedtstoffet fra panden i et ovnfastfad og sæt fadet i en forvarmet ovn ved 170 grader. Lad dem stege færdig i cirka 5-6 minutter.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman