We Already Have 296 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
4 pers.
Virkelig gode og smagsfyldte fodmap-venlige frikadeller.

Ingredienser

  • 500g kalv-flæsk, hakket
  • 5g salt, groft
  • 20g forårsløg, den grønne del, hakket
  • 2 æg
  • 1,5 dl letmælk, laktosefri
  • 0,5 dl danskvand
  • 2 spsk rasp, glutenfri
  • 4 spsk kartoffelmel
  • ½ tsk allehånde
  • ½ tsk muskatnød, stødt
  • godt med friskkværnet sort peber
  • Sregning: masser af smør
  1. Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål.
  2. Lad farsen hvile i 30 min.
  3. Form med en spiseske frikadellerne og steg dem gyldne på en varm pande (som kan tåle ovn) i godt med smør. Et ildfast fad kan også benyttes.
  4. Når begge sider er gyldne og let sprøde, sættes panden i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.
  5. Server med f.eks. pastasalat eller kartofler, dampet grønt og sauce.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman