We Already Have 296 Recipes.

CORI's KØKKEN
4/5 (1)
ca. 8 pers.
Opskrift på cremet og smagfuld tunroulade.

Ingredienser

  • Tunmousse:
  • 4 plader husblas
  • vand, koldt
  • 2 ds tun i vand
  • 3 dl creme fraiche (minimum 18%)
  • 1 snackpeber, rød, i tern
  • 1 røde løg, finthakket
  • ½ citron, saften herfra
  • salt & peber
  • Spinatbund:
  • 300g spinat
  • 3 æg
  • salt & peber

Læg husblassen i blød i koldt vand i 10 minutter.
Mos tunen med en gaffel. Bland det med creme fraiche, citronsaft, hakket løg og snackpeber. Smag til med salt og peber.
Tag husblassen op af vandet (lad lidt vand hænge ved) og smelt det ved svag varme i en gryde. Hæld det i tunmoussen og rør godt rundt. Sæt tunmoussen på køl minimum 4 timer.

Fyld til grøn tunroulade

Spinatbund:
Blend spinat, æg, salt og peber sammen til en tyk grød. Hæld blandingen ud på en bageplade med bagepapir. Lav et firkantet, ca. 1 cm tykt lag.
Bag spinatbunden i ovnen ved 200 grader i 10 minutter og lad det derefter køle af.

Den færdigbagte spinatbund

Saml tunrouladen:
Smør et lag tunmousse ud på spinatbunden. Rul forsigtigt sammen til en roulade.
Pak tunrouladen ind i husholdningsfilm og lad den trække minimum 2 timer i køleskabet.
Skær rouladen i skiver og server.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman