We Already Have 296 Recipes.

CORI's KØKKEN
4/5 (1)
4 pers.
Opskrift på sunde (low FODMAP) fiskefrikadeller med lækker salat.

Ingredienser

  • Fiskefrikadeller:
  • 1200g fiskefars, finthakket
  • 12 frosne grønkåls kugler, optøede
  • 1 lille bundt purløg, hakket
  • 1 lille bundt persille, frisk, hakket
  • 2 tsk salt, groft
  • ½ tsk peber, kværnet, sort
  • Stegning: margarine
  • Salat:
  • 1 pk nopolitana salat
  • 200g rejer, små
  • 1 st snackpeber, rød
  • 1 knsp salt, groft
  • lidt balsamico (max 20g)

Fiskefrikadeller
Bland og rør alle ingredienserne godt sammen. Stil farsen på køl i 30 minutter, indtil farsen er mere fast.
Kom magarine på en farm pande og steg fiskefrikadellerne til de er sprøde og gennemstegt.

Salat:
Skyl salaten, lad den dryppe af og kom den i en skål.
Fjern kerner i snackpeberen og skær den i tynde strimler. Kom den i skålen med salaten.
Kom rejer, salt og balsamico i skålen og vende det forsigtigt med hænderne.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman