We Already Have 296 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
4 pers.
Super lækker og nem dessert bestående af hasselback-æble med vaniljeflødeskum.

Ingredienser

  • 4 st æbler, røde
  • 8 spsk rørsukker, brunt
  • 5 spsk smør, smeltet
  • 2 tsk kanel, stødt
  • 4 spsk havregryn (fodmap: glutenfri)
  • lidt olie
  • lidt salt
  • 1 kvart l piskefløde (fodmap: laktosefri)
  • lidt vaniljesukker
  1. Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
  2. Skræl æblerne, del dem i halve og fjern kernehuset.
  3. Skær tynde, dybe snit i æblerne, stop ca. 1 cm fra bunden.
  4. Placer æblerne i et smurt ildfast fad.
  5. Bland 2 spsk rørsukker, 1 tsk kanel og 2 spsk smeltet smør og kom det henover æblerne.
  6. Kom stanniol over fadet med æblerne og bag dem i ovnen i 20 minutter.
  7. Fjern stanniolen og bag æblerne i yderligere 10 minutter.
  8. Lad æblerne køle lidt af og rør imens resten af ingredienserne sammen. Kom det på æblerne.
  9. Bag æblerne igen i ovnen i 10 minutter og skru herefter hen på grillfunktion og grill æblerne i 2 minutter, eller til de er gyldne.
  10. Server de lune æbler med flødeskum pisket sammen med vaniljesukker og kom det på toppen.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman