We Already Have 296 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
4 pers.
Dette var vores hovedret til nytårsaften 2013-14 – To forskellige grønsagssalater og gode højrebsbøffer.

Ingredienser

  • 4 højrebsbøffer
  • salt & peber
  • 4 klatter hvidløgssmør
  • Stegning: olivenolie og smør
  • Broccoli-majs-tomat salat:
  • 1 broccoli hoved
  • 3 majskolber
  • olivenolie
  • timian, tørret
  • salt & peber
  • 5-6 tomater på stilk
  • hvidløgssmør
  • Squash-rødløgssalat:
  • 1 st squash
  • 1 lille røde løg
  • olivenolie
  • div krydderier
  • ½ citron, saften herfra
  • ½ ps edamamebønner

Broccoli-majs-tomat salat

Broccoli-majs-tomat salat:

  1. Skær broccolien ud i så lange stænger som muligt.
  2. Kog majsene til de er møre og skær dem i 4-5 cm tykke stykker.
  3. Kom majsstykkerne i en pose med lidt olivenolie, tørret timian, salt og peber.
  4. “Ryst” posen så det hele bliver blandet godt. Lad posen hvile på køl i mindst 30 minutter.
  5. Kom ligeledes broccolien i en frysepose med lidt olivenolie samt lidt krydderi.
  6. Lad den hvilke på køl i mindst 30 minutter.
  7. Jeg lavede det hele om eftermiddagen og lad grøntsagerne hvile til om aftenen, hvor det hele blev tilberedt.
  8. Bøffen blev stegt på en grillpande i godt med smør og olivenolie til den var 53 grader i midten. Herefter fik den lov til at trække i 5 min. med en klat hvidløgssmør på toppen, mens jeg anrettede maden.
Squash-rødløgssalat

Squash-rødløgssalat

Bemærk at opskrift på salaterne er hentet og lånt med inspiration af ophavsmand klidmoster.dk

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman