We Already Have 296 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
12-15 stk.
Opskrift på god kanelkage med kaffeglasur.

Ingredienser

  • Kanelkage:
  • 125g smør, smeltet
  • 400g sukker
  • 400g hvedemel
  • 4 tsk kanel, stødt
  • 2 tsk natron
  • 5 dl kærnemælk
  • Kaffeglasur:
  • 50g smør, smeltet
  • 250g flormelis
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk kakaopulver
  • 4 spsk stærk kaffe, varm

Kanelkage:
Smelt smøret i en lille gryde
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en stor skål
Kom skiftevis smeltet smør og kærnemælk op i de tørre ingredienser.
Rør det hele godt sammen til en ensformet kagedej
Kom dejen i en lille smurt bradepande og bag kagen midt i ovnen ved 200 grader, alm. ovn i ca. 35-40 min.

Glasur:
Bryg stærk kaffe
Smelt smørret i en lille gryde
Når kaffen er færdigbrygget og smørret smeltet, blandes alle ingredienserne godt sammen i en skål.
Kom glasuren på kagen når den er kølet af.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman