We Already Have 296 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
Hjemmelavede sprøde knækbrød med kerner, frø og fiber. Knækbrødene er gluten- og æggefri, samt FODMAP-venlig.

Ingredienser

  • 1,5 dl økologiske chiafrø fra Bodylab
  • 2 dl vand, koldt
  • 110g gulerod, revet
  • 2 spsk loppefrøskaller fra BodyLab
  • 1 tsk ramsløg salt
  • 1 dl græskarkerner, knust let i morter
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 0,5 dl vand, koldt

Sponsoreret indlæg

 

  1. Tænd oven på 160 grader, alm ovn.
  2. Bland chiafrø med 2 dl vand i en skål. Lad stå i 15 minutter.
  3. Knus let græskarkernerne i en morter.
  4. Bland alle ingredienserne sammen til en tyk grød. Er massen meget hård, kan mere vand tilsættes.
  5. Smør blandingen tyndt ud på en bageplade belagt med bagepapir. Skær forsigtigt med en pizzaskærer til firekanter.
  6. Sæt pladen i den forvarmede ovn i ca. 60 minutter.
  7. Lad knækbrødene køle af og knæk dem forsigtigt i skærestriben.

 

 

Læs mere om produkterne fra BodyLab

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman