We Already Have 296 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
12 stk.
God opskrift på saftige kokosmakroner.

Ingredienser

  • 2 æggehvider
  • 100g sukker
  • 100g kokosmel
  • 25g ren rå marcipan
  • 100g chokolade, lys/mørk
  1. Rør æggehvider og sukker sammen med kokosmel i en skål.
  2. Riv marcipanen på et rivejern og kom den i. lad dejen hvile i mindst 30 minutter. Besøg denne side
  3. Tænd ovnen på 175 grader, alm. ovn.
  4. Beklæd en bageplade med bagepapir og kom 12 skefulde dej på bagepapiret. Form dem til toppe med fingrene.
  5. Bag kokosmakronerne midt i ovnen i cirka 15 minutter, til de er let gyldenbrune.
  6. Lad kokosmakronerne køle af på en bagerist.
  7. Bræk eller skær stykker af chokolade i en skål. Sæt den over en lille gryde med kogende vand så chokoladen smelter.
  8. Dyp bunden af de bagte kokosmakroner i den smeltede chokolade. Sæt kokosmakronerne på skrå på et stykke bagepapir til chokoladen er størknet.
  9. Opbevar kokosmakronerne i en tætsluttet beholder.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman