We Already Have 296 Recipes.

CORI's KØKKEN
4/5 (1)
6 pers.
Lækker og frisk dessert, som jeg selv elsker. Opskriften rækker til ca. 6 personer/portioner. Du kan evt. droppe isen og fryse selve “passionsfrugtsaucen” så du herved opnår en fedtfattig dessert.

Ingredienser

  • 28 passionsfrugter
  • 455g yoghurt naturel
  • 4 vaniljestænger, kornene herfra
  • 7 tsk sødemiddel
  • ½ l vaniljeis
  • Pynt: mynteblade, friske
  1. Del passionsfrugterne og skrab frugtkødet ud. Bland det med yoghurt og vaniljekorn. Smag til med sødemiddel.
  2. Sæt det på køl i mindst 2 timer
  3. Anret passionsfrugt-”saucen” i et stort dessertglas og kom to store kugler vanilje is heri. Pynt med et par mynteblade.

 

TIP!
Du kan også vælge at komme desserten i fryseren og servere den som en blød is.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman