We Already Have 296 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
Opskrift på hurtig og cremet pastinaksuppe.

Ingredienser

  • 200g pastinakker, skrællede
  • 200g pastinakker, skrællede
  • 10 dl grønsagsbouillon
  • 1 spsk dijonsennep (anden sennep kan også bruges)
  • salt & peber
  • 1½ dl piskefløde
  • bredbladet persille, hakket
  1. Skyl og skræl pastinakker og kartofler og skær dem i store tern.
  2. Kog dem i vand med bouillon i cirka 15 minutter.
  3. Hæld herefter suppen i en blender og blend suppen til den er ensartet.
  4. Kom suppen tilbage i gryden og tilsæt sennep.
  5. Tilsæt til sidst fløden og lad suppen koge op. Smag til med salt og peber.
  6. Server suppen drysset med hakket persille og evt. brød.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman