We Already Have 296 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
8 stk.

Ingredienser

  • 40g gær
  • 3 dl mælk, laktosefri
  • 1 tsk salt, groft
  • 3 tsk olivenolie
  • 400-450g speltmel, fint sigtet, økologisk
  1. Lun mælken til den er lillefingervarm. Kom olien i mælken og smuldre gæren heri.
  2. Kom salt og 400 g mel i og ælt det hele sammen. Tilsæt mere mel efter behov (dejen skal være en anelse klistret, men uden den hænger fast).
    lad dejen hæve tildækket i 45 minutter.
  3. Tænd ovnen på 275 grader, alm ovn.
  4. Slå dejen ned og rul den ud til en pølse. Skær 8 lige store stykker ud og tril dem til en bolle. Kom bagepapir på to bageplader og kom 4 boller på hver plade, som trykkes helt flade med hånden.
  5. Lav evt. et snit i toppen af brødet, så er det nemt at brække af og skære igennem når det skal fyldes.
  6. Bag pitabrødene i 4-5 minutter. Hold godt øje med pitabrødene, da det går stærkt.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman