We Already Have 296 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
1 lille glas
Ramsløg springer frem i skovbunden netop nu. Jeg har været en tur i skoven og plukke ramsløg og har bl.a. af disse lavet ramsløg pesto, som er god i f.eks. sandwich og forskellige retter.

Ingredienser

  • 35 blade ramsløg, frisk
  • 2 dl rapsolie
  • 1 dl pinjekerner (fodmap: max 100g pr. portion)
  • ½ dl solsikkekerner
  • 1 dl parmasanost, revet
  • citronsaft
  1. Rist pinjekernerne på en pande til de bliver gyldne.
  2. Kom alle ingredienser i en hurtighakker og blend det hele godt. Smag til med salt og citronsaft.
    Ramsløg pesto
  3. Skold beholderen og skyl i atamon inden pestoen hældes på.
  4. Når pestoen er kommet i beholder, hældes ca. 1 cm ekstra olie ovenpå for længere holdbarhed.
    Sæt på køl.

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman