We Already Have 296 Recipes.

CORI's KØKKEN
Ingen bedømmelser endnu
4 pers.
Sund og lækker spise; forårsruller i rispapir med lige det DU ønsker.

Ingredienser

  • rispapir
  • salat, grøn
  • rocula
  • snack peber, rød
  • agurk, i tynde stave
  • gulerod, i tynde stave
  • rejer
  • æg, i både, kogt smilende
  • laks, stegt på panden
  • forårsløg, i tynde ringe

Der er næsten ingen grænser for hvad man kan komme i sin risrulle, eller forårsrulle af rispapir om man vil. Derfor vil jeg ikke skrive præcise mål på ingredienser, men i stedet give forslag til hvad du kan komme i.

I denne omgang kom jeg dette i min risrulle og det smagte fantastisk (se under ingredienser).

Idé til fyld i risruller

Du kan evt. dyppe din rulle i soya, eller lave en sur/sød chili sauce, som personligt er min favorit.

Der skal regnes med 2 risruller til hver, måske flere, alt efter hvor meget man hver i sær kommer i. Mine børn på 9 og 3 er begge vilde med risruller, og kan spise 2-3 stykker, men de kommer naturligvis heller ikke så meget fyld i, som en voksen.

Rispapir kan købes i blandt andet Netto og Kvickly.

 

Sådan gør du:

Rispapiret skal lægges ned i en rund skål/fad (jeg bruger selv tærtefade) med koldt vand i 1 minut, hvorefter den tages op på tallerken. 
Fyld risrullen på midten med grønt og kød som du ønsker og fold risrullen om fyldet, start med siderne.

Risruller (FODMAP venlige) Risruller (FODMAP venlige)

 

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman