We Already Have 296 Recipes.

CORI's KØKKEN
4/5 (1)
2 burgere
Et anderledes og lidt sundere alternativ til (FODMAP-venlig) burger, hvor selve top og bund er lavet af rösti i stedet for en burgerbolle. Indeholder ikke en masse snask som ketchup, mayonnaise m.m. Er selv vild med denne form for burger... og det er min mave også.

Ingredienser

  • Rösti bolle (4 stk.):
  • 2 bagekartofler
  • 1 st gulerod, revet
  • 1 tsk salt, groft
  • lidt peber, kværnet, sort
  • 1 æg
  • 1 tsk ramsløg, tørret
  • ½ tsk knust chili, tørret
  • olie til stegning
  • Burger fyld:
  • salat
  • agurk
  • peberfrugt, rød
  • hytteost, laktosefri
  • kyllingebøf (lav din egen bøf af hakket kyllingekød og krydr som du ønsker)
  • salt & peber
  1. Riv kartoflerne og gulerod. Vrid dem i en rent og tørt klæde for væde.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og bland det hele godt sammen.
  3. Kom olie på en pande. kom rösti fyldet i en gourmetringe, så du får 4 lige store rösti boller.
  4. Steg dem på begge sider til de er gyldne og sprøde.
  5. Steg to kyllingebøffer.
  6. Saml burgeren. Husk at krydr godt med salt & peber.

 

 

TIP!
Bland finthakket forårsløg (kun den grønne del), salt & peber i hytteosten før det kommes i burgeren, for mere smag.

Rösti burger - FODMAP-venlig

Bedøm opskift

No Comments Yet.

Leave a comment

From the kitchen of
CORI's KØKKEN
DanishEnglishGerman