OPSKRIFTER OG IDÈER TIL TAPAS

Cori’s forårsruller (vegetar)
21. januar 2013
Opskrift på 12 store og sprøde forårsruller med kål, nudler og champignon. Efter at jeg har prøvet at lave disse forårsruller selv, vil...
Empanadas med skine og grøntsager
3. september 2012
Empanadas er traditionelt fyldt med en blanding af grøntsager, tun eller kød. Selvom disse er de klassiske fyldninger, kan du stort...
Forårsruller med oksekød, nudler og grønt
31. januar 2013
Opskrift på store hjemmelavede sprøde forårsruller med hakket oksekød, nudler og grønt.
Fyldte hårdkogte æg
3. september 2014
Opskrift på traditionelle spanske Huevos Rellenos “Fylde hårdkogte æg”. I stedet for at bruge tun og mayonnaise kan du f.eks. bruge...
Fyldte peberfrugter med hakket svinekød og grønt
8. september 2012
Opskrift på fyldte peberfrugter med hakket svinekød og grøntsager. Retten er velegnet til tapas, men kan også serveres som en selvstændig...
Krydrede kartofler med parmesan
3. september 2012
Krydrede kartofler med revet parmesanost og en af de mange muligheder som tilbehør til tapas. Du kan i stedet vælge at komme det hele...
Minihapser med laks
3. september 2012
Denne opskrift på minihapser med laks er kun én af de mange muligheder der er for fyld på baguette til tapas – det er kun fantasien...
Ramsløg pesto
25.03.2017
Ramsløg springer frem i skovbunden netop nu. Jeg har været en tur i skoven og plukke ramsløg og har bl.a. af disse lavet ramsløg pesto, som...
Sprøde panko panerede tigerrejer
21. januar 2013
Opskrift på lækre og sprøde panko panerede tigerrejer. God som tilbehør til anden thaimad eller som en lille snack.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com