/
43 Views0

Vinter og jul nærmer sig med hastige skidt og jeg har taget forskud på en af julens glæder; æble-flæsk, som kan serveres med groft brød som en del af en julefrokost.

Personer: 5-6

INGREDIENSER
10 skiver flæsk
2-3 spsk brun farin
½ spsk olie
salt & peber
4 st æbler, røde

FREMGANGSMÅDE

  1. Tænd ovnen på 225 grader, alm. ovn.
  2. Flæske skiverne drysses med salt og peber og lægges fladt på en rist, beklædt med bagepapir.
  3. Stil risten midt i den forvarmede ovn og steg dem til de er sprøde. (Vend dem en gang under stegningen).
  4. Vask, skræl og skær æblerne i tynde både.
  5. Kom æblebådene på en pande med lidt olie og småsteg æblerne til de er bløde. (ca. 10-15 min.) Drys med sukker og smag den til.
  6. Server æblerne på en stor tallerken, med flæske skiverne ovenpå.

Skriv kommentar:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.