Vinter og jul nærmer sig med hastige skidt og jeg har taget forskud på en af julens glæder; æble-flæsk, som kan serveres med groft brød som en del af en julefrokost.
Personer: 5-6
INGREDIENSER
10 skiver flæsk
2-3 spsk brun farin
½ spsk olie
salt & peber
4 st æbler, røde
FREMGANGSMÅDE
- Tænd ovnen på 225 grader, alm. ovn.
- Flæske skiverne drysses med salt og peber og lægges fladt på en rist, beklædt med bagepapir.
- Stil risten midt i den forvarmede ovn og steg dem til de er sprøde. (Vend dem en gang under stegningen).
- Vask, skræl og skær æblerne i tynde både.
- Kom æblebådene på en pande med lidt olie og småsteg æblerne til de er bløde. (ca. 10-15 min.) Drys med sukker og smag den til.
- Server æblerne på en stor tallerken, med flæske skiverne ovenpå.
Leave a Reply