Æggemuffins med sprød baconkant (FODMAP-venlig)

Lækre små æggemuffins med sprød baconkant, spises eks. som et morgenmåltid i weekenden, eller som en del af en brunch. Personer. 2

INGREDIENSER
4 skiver bacon
4 æg
salt & peber
lidt revet ost
1 forårsløg, kun den grønne del

FREMGANGSMÅDE

  1. Steg bacon sprødt på en pande og dup dem hurtigt af på et stykke køkkenrulle.
  2. Kom to skiver bacon i en muffin form rundt i kanten.
  3. Slå et æg ud i midten af muffin formen, drys med salt, peber og hakket forårsløg og top med lidt revet ost.
  4. Stilles midt i en forvarmet ovn ved 200 grader, alm ovn i 10-12 minutter. (smager allerbedst hvis ægget bliver smilende)

Stem på post

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.