Idé til proteinholdig og antiinflammatorisk æggewrap med kylling, bacon og stegt kål. God i madpakken og kan laves dagen før.
Antal: 1
INGREDIENSER
Æggewrap:
3 æg
Salt & peber
10g friske spinatblade, hakket
1 lille stk frisk chili u/kerner (ca. 3 g), finthakket
½ dl mandelmælk
Fyld:
1-2 skriver kalkun bacon
½-1 kyllingebryst (alt efter appetit)
70g spidskål, fintsnittet
2 g forårsløg
lidt rød peber, i strimler
½ spsk oliven jomfru olie, til stegning af kål
FREMGANGSMÅDE
Æggewrap
Bland alle ingredienserne sammen. Kom det hele i en firekantet bageform beklædt med bagepapir. Bages i ovnen i ca. 15 min. ved 175 grader, alm. ovn. Lad den køle helt af.
Fyld
- Steg bacon sprød på en tør pande. Tag bacon af panden.
- Brun på samme pande herefter kyllingebrystet ved høj varme på begge sider. Stil det herefter i en forvarmet ovn ved 175 grader, alm. ovn i 20-25 min. Lad det køle af. Skær det herefter i tynde skiver.
- Kom olie på en pande og steg spidskålen så den karamellisere ved middelhøj varme i ca. 10 min. Drys med salt.
Når æggewrapen er bagt færdig og afkølet lægges fyldet i den ene side og rulles herefter forsigtigt sammen.
Æggewrappen kan spise med det samme, eller pakkes ind i bagepapir (skær den evt. over på midten, så er den lettere at spise) og lægges i køleskabet til dagen efter, så er madpakken klaret til skole eller job.
Næringsindhold ved ½ stk kyllingebryst og 1 stk bacon
KALORIER | PROTEIN | KULHYDRATER | FEDT |
547 | 40g | 16g | 36g |
Leave a Reply