Æggewrap med kylling, bacon og stegt kål

Æggewrap med kylling, bacon og stegt kål

Idé til proteinholdig og antiinflammatorisk æggewrap med kylling, bacon og stegt kål. God i madpakken og kan laves dagen før.

Antal: 1

INGREDIENSER

Æggewrap:
3 æg
Salt & peber
10g friske spinatblade, hakket
1 lille stk frisk chili u/kerner (ca. 3 g), finthakket
½ dl mandelmælk

Fyld:
1-2 skriver kalkun bacon
½-1 kyllingebryst (alt efter appetit)
70g spidskål, fintsnittet
2 g forårsløg
lidt rød peber, i strimler
½ spsk oliven jomfru olie, til stegning af kål

FREMGANGSMÅDE

Æggewrap

Bland alle ingredienserne sammen. Kom det hele i en firekantet bageform beklædt med bagepapir. Bages i ovnen i ca. 15 min. ved 175 grader, alm. ovn. Lad den køle helt af.

Bagt æggewrap

Fyld

  1. Steg bacon sprød på en tør pande. Tag bacon af panden.
  2. Brun på samme pande herefter kyllingebrystet ved høj varme på begge sider. Stil det herefter i en forvarmet ovn ved 175 grader, alm. ovn i 20-25 min. Lad det køle af. Skær det herefter i tynde skiver.
  3. Kom olie på en pande og steg spidskålen så den karamellisere ved middelhøj varme i ca. 10 min. Drys med salt.

Når æggewrapen er bagt færdig og afkølet lægges fyldet i den ene side og rulles herefter forsigtigt sammen.

Æggewrappen kan spise med det samme, eller pakkes ind i bagepapir (skær den evt. over på midten, så er den lettere at spise) og lægges i køleskabet til dagen efter, så er madpakken klaret til skole eller job.

Æggewrap med kylling, bacon og stegt kål

Næringsindhold ved ½ stk kyllingebryst og 1 stk bacon

KALORIERPROTEINKULHYDRATERFEDT
54740g16g36g
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.