Amerikansk brownie kage

Utrolig lækker opskrift på brownie kage, som ikke kræver et særligt stort stykke, for at få stillet sin sukkertrang. Et sikkert hit, til de som elsker en sød og snasket chokoladekage.

Antal: 1 kage

INGREDIENSER

5 dl hvedemel
5 dl sukker
1 tsk salt
1 spsk vaniljesukker
2½ dl vand
220g smør
5 spsk kakaopulver
2 æg
1,4 dl kærnemælk
1 tsk natron

FREMGANGSMÅDE

Kage

  1. Tænd ovnen på 220 grader, alm. ovn.
  2. Mel, sukker, vanilje og salt blandes sammen i en skål.
  3. Vand, smør og cacao smeltes sammen i en lille gryde.
  4. Æg piskes sammen med kærnemælk og natron og blandes herefter i melet.
  5. Kom forsigtigt det kogende i kagedejen lidt af gangen og bland det god
  6. Kom derefter det hele i en bradepande og bag kagen midt i ovnen i ca. 20-25 min.

Glasur / fyld

  1. Kom mælk, smør, cacao, flormelis og vaniljesukker i en lille gryde og smelt det hele sammen til en tyk ensartet mase.
  2. Hæld det over den varme kage, efter den er taget ud af ovnen. Du kan også vælge at skære kagen igennem på tværs og komme det i kagen som fyld. (der er nok til både top og som fyld)
  3. Skær kagen ud i små firkanter før servering.
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.