Amerikanske bananpandekager

Amerikanske bananpandekager

Opskrift på rigtig gode små tykke amerikanske bananpandekager.

Antal: ca. 10

INGREDIENSER
1 dl hvedemel
3 spsk sukker
2 tsk bagepulver
1 tsk salt, groft
2 æg
1½ dl let- eller skummetmælk
25g smeltet smør, afkølet
2 mell. st. bananer, modne
1 tsk vaniljesukker
1 knsp kanel, stødt
smør til bagning

FREMGANGSMÅDE

  1. Bland mel, sukker, bagepulver og salt sammen i en stor skål.
  2. Bland æg, mælk og afkølet smeltet smør i en separat skål og pisk det sammen.
  3. Tilføj de våde ingredienser i mel-blandingen, lidt ad gangen, mens der piskes, indtil du opnår en tyk dej.
  4. Mos bananerne godt og bland dem i dejen. Tilføj vaniljesukker og kanel.
  5. Varm en lille pande ved middelhøj varme og smelt en god klat smør. Hæld knapt 1 dl. dej midt på panden og bag pandekagen til den er godt gylden og har en sprød kant. Vend pandekagen og bag den færdig.
  6. Når alle pandekagerne er færdigbagt kan de serveres med bl.a.: vaniljeis, ahornsirup eller friske bær.
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.