Andesteg

Fremgangsmåde for tilberedning af lækker og sprød andesteg.

Tid: 3 timer

INGREDIENSER
1 fersk Berberi and uden indmad – Klasse A – 2,876g
salt & peber

FREMGANGSMÅDE

  1. Skyl anden godt, fjern evt. tilbage blivende rester fra fjer og lign.
  2. Krydr anden med groft salt og friskkværnet peber, indeni og udenpå.
  3. Sæt anden på en rist ovenpå en bradepande, som fyldes med 1 liter vand.
  4. Kom andestegen i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 2½ time. (1 time pr. kg) Hold øje med at der hele tiden er vand i bradepanden under stegningen.
  5. Parter anden og kom stykkerne i et fad.
  6. Anden er nu klar til servering, med det tilbehør du måtte ønske.

Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.