Antiinflammatorisk koldskål

Antiinflammatorisk koldskål

Jeg elsker koldskål med knas og friske bær, især om sommeren. Her er en antiinflammatorisk opskrift på koldskål uden sukker.

INGREDIENSERFREMGANGSMÅDE

1 æggeblommer
2 spsk honning, blød
0,5 tsk vaniljepulver
50g blåbær, frosne
0,5 tsk ingefær, frisk, revet
2,5 dl skyr, vanilje, stay strong
2,5 dl mandelmælk

Topping:
Mandler, hakkede
Ønskede bær:
eks. friske blåbær og hindbær


1. Kom æggeblommer i en skål sammen med honning og mix det sammen til det er blendet.

2. Blend blåbærene og kom dem op i skålen med æg og honning.

3. Tilsæt de resterende ingredienser og rør sammen til det er ensartet.

4. Stil skålen på køl, til servering.

Top koldskålen med hakkede mandler og evt. mørke bær.

Tip!
I stedet for skyr, kan du bruge A-38 eller kefir.
De frosne blåbær, kan skiftes ud med andre mørke bær efter ønske.

Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.