/
290 Views0

Opskrift på en god, fyldig og cremet aspargessuppe, som er både nem og hurtig at lave.

Personer: 4-6          Tid: 15 min.

INGREDIENSER
25g smør
3 spsk hvedemel
2 ds aspargessnitter
2 spsk hønsefond
3 dl piskefløde
salt & peber

FREMGANGSMÅDE

  1. Kom aspargessnitterne i en si med en skål under til afdrypning (vandet herfra skal du bruge om lidt).
  2. Smelt smørret i en gryde og pisk melet heri.
  3. Tilsæt aspargesvand og hønsefond og lad suppen koge i nogle minutter til den er tyk.
  4. Hæld piskefløden i og lad suppen koge op. Tilsæt aspargessnitterne.
  5. Smag suppen til med salt og peber og server den straks med et par skiver groft flutes.
Stem på post

Skriv kommentar:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.