/
615 Views0
Bagekartoffel med fyld

Utrolig lækker, nem og frisk ret, som kun tager 20 minutter at lave. Også er den FODMAP-venlig.

Personer: 4

INGREDIENSER
4 bagekartofler
½ salathoved, lille
1 agurk
fetaost
2 pk bacon i tern
2 rød snack peber, i tern
4 klatter smør
evt. hvidløgschili olie (FODMAP: INGEN hvidløgsstykker)

FREMGANGSMÅDE

  1. Skyl kartoflerne og tør dem af i køkkenrulle. Sæt dem på en tallerken i mikroovn i 15-20 minutter ved fuld styrke. Eller sæt dem i ovnen pakket ind i stanniol i ca. 1 time.
  2. Steg bacon sprødt på en tør pande. Lad baconen dryppe af på en tallerken med køkkenrulle.
  3. Skær salat i tynde strimler, agurk og fetaost i tern og peberfrugt i tern (uden kerner).
  4. Når bagekartoflerne er færdige, skæres en snit på tværs af kartoflen og en klat smør kommes i. Hold sammen om kartoflen, så smørret smelter.
  5. Kom herefter de øvrige ingredienser i kartoflen og dryp med hvidløgschili olie.
Stem på post

Skriv kommentar:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.