Utrolig lækker, nem og frisk ret, som kun tager 20 minutter at lave. Også er den FODMAP-venlig.
Personer: 4
INGREDIENSER
4 bagekartofler
½ salathoved, lille
1 agurk
fetaost
2 pk bacon i tern
2 rød snack peber, i tern
4 klatter smør
evt. hvidløgschili olie (FODMAP: INGEN hvidløgsstykker)
FREMGANGSMÅDE
- Skyl kartoflerne og tør dem af i køkkenrulle. Sæt dem på en tallerken i mikroovn i 15-20 minutter ved fuld styrke. Eller sæt dem i ovnen pakket ind i stanniol i ca. 1 time.
- Steg bacon sprødt på en tør pande. Lad baconen dryppe af på en tallerken med køkkenrulle.
- Skær salat i tynde strimler, agurk og fetaost i tern og peberfrugt i tern (uden kerner).
- Når bagekartoflerne er færdige, skæres en snit på tværs af kartoflen og en klat smør kommes i. Hold sammen om kartoflen, så smørret smelter.
- Kom herefter de øvrige ingredienser i kartoflen og dryp med hvidløgschili olie.
Leave a Reply